Zee proeven aan de Costa Blanca - CamperCulinair
camper,culinair,reizen,levensgenieters,Spanje,weekend,wijn,diner,proeverij,cava,rioja
16303
page-template-default,page,page-id-16303,bridge-core-2.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-27.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19057

Programma Zee proeven


 

 


 


Dag 1 Vrijdag

 


Vanaf vrijdag bent u hartelijk welkom op de camperplaats. Vrijdagmiddag om 15.00 uur verwelkomen we u hartelijk, CamperCulinair waardig, en krijgt u uitleg van het programma voor het weekend. Vervolgens staat de VIP-bus klaar om u naar de haven te brengen. Tijdens de zeetour gaat u, naast een keur van adembenemende vergezichten, genieten van heerlijke, lokale lekkernijen. s’Avonds gaat u eten op een bijzondere locatie, waar u gerechten krijgt geserveerd die deze provincie zo bijzonder maakt. Aan het einde van de avond brengt de bus u weer bij uw camper.


 

 


Dag 2 Zaterdag

 


Geen geregel: de verse broodjes worden bij u gebracht, zodat u rustig de dag kunt beginnen en van de prachtige omgeving kunt genieten. Om 15.00 uur begint het programma. Nadat u zich feestelijk heeft gekleed, brengen we u naar een exclusieve locatie voor een verrassend middagprogramma. Een verfijnd diner is een volgend hoogtepunt op deze reis. Wij wensen u een goede nachtrust, want morgen wacht u een wel heel bijzonder programma.

zee proeven

 

 

 

zee-proeven

 


Dag 3 Zondag

 


Vandaag uiteraard weer verse broodjes aan de deur. Om 10.00 uur vertrekt de VIP-bus voor een spectaculaire ontdekkingstocht. Op zee beleeft u een echte “Wauw-ervaring.” Onvergelijkbaar en zeer origineel. Een snufje zilt zeewater zal niet ontbreken. We gaan geen water bij de wijn doen, maar het heeft er wel veel mee te maken. Tijdens deze tocht eet u heerlijke Spaanse gerechten. Nog steeds niet uitgesproken over en nagenietend van deze onvergetelijke belevenis wordt u naar uw camper teruggebracht.


Dag 4 Maandag

 
Daarmee komen we aan het einde van deze weekendtrip en wij hopen, nee wij weten zeker dat u een sensationeel weekend heeft gehad! Uiteraard krijgt u van ons een mooie selectie gastronomische heerlijkheden van deze streek. En omdat dit weekend naar meer smaakt, hopen wij u weer te ontmoeten bij een volgende reis van CamperCulinair.
Dit programma is werkelijk fantastisch.