Het team van CamperCulinair dat alle reizen verzorgt - CamperCulinair
camper,culinair,reizen,levensgenieters,Spanje,weekend,wijn,diner,proeverij,cava,rioja
14968
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14968,bridge-core-2.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-28.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19057
 

 

WELKOM BIJ HET TEAM VAN CAMPERCULINAIR

 

Na vele jaren rondreizen in Spanje kent het team de meest bijzondere plekken. Plekken die cultureel en historisch erg interessant zijn. We hebben een netwerk opgebouwd van lokale specialisten, wat we met trots voor u inzetten tijdens uw culinaire camperreis met ons.
Wij zijn zelf fervent liefhebber van gastronomie. We delen dan ook graag onze liefde met u voor verfijnde kookkunsten en voortreffelijke wijnen in exclusieve omgevingen.
Tenslotte hebben wij een sterrenkok in ons team, die op sommige reizen kookworkshops verzorgt.
Wij laten u graag onbekommerd genieten van tot in de puntjes verzorgde luxe camperreizen. Van culinaire borrelhapjes tot exclusief luxe diners op toplocaties.

team


JUANITA

Juanita is organisator pur sang. Zij heeft vele events georganiseerd in Nederland en daarbuiten voor het luxesegment. Voor mensen die hoge kwaliteitseisen stellen. Zij was betrokken bij het hele proces van organiseren. Van ideeën vormen, draaiboek maken en uitvoeren tot bieden van nazorg in de vorm van goodiebags en een fotoverslag. Het streven naar perfectie zit er bij haar ingebakken. Juanita’s motto is dan ook: Het zijn de details die het verschil maken. Dus u begrijpt: Juanita zorgt er voor dat alles tot in de puntjes is geregeld zodat u onbezorgd kunt genieten.

Teamlid Cees van Suylekom. Onze sterrenkok.


CEES VAN SUYLEKOM

Cees van Suylekom is meesterkok en was eigenaar van de eerste 5-sterren kookstudio in Nederland. Resideert in Fort Jutphaas. Samen met hem zult u optimaal genieten van het zelf creëren van kleurrijke, heerlijk geurende en smaakvolle gerechten. Cees heeft een passie voor fairtrade koken, mensen, Spanje en culinair eten en drinken.

team


TAKO HOFSTRA

Het zakelijk brein achter CamperCulinair is Tako Hofstra. Tako heeft veel kennis van de Spaanse cultuur, geschiedenis en tradities. Hij is ook een echte verbinder. In Spanje heeft hij een netwerk van lokale experts opgebouwd, wat hij tijdens de reizen van CamperCulinair inzet om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

team


ROB DES BOUVRIE

Accordeonist Rob des Bouvrie staat voor een muzikale traktatie voor de ‘wijzere’ garde met liedjes van ’toen en nu’. Gevarieerde muziek o.a. Vals Musette, Jazzy achtergrond, Latin Swing en Spaanse muziek, maken onze culinaire weekenden nog completer en ook het team!


team


ONZE TEAMLEDEN TER PLEKKE

Mensen die bij de uitvoering van de Events betrokken zijn. Denk daarbij aan kasteel/restauranteigenaren, koks, VIP-buschauffeur, gidsen enz.

370
Tevreden klanten
2975
Glazen wijn
68

Culinaire Reizen
122

Sigaren


U LATEN GENIETEN IS ONS WERKCulinair verantwoord
team
Exclusieve locaties
coterie

Onder gelijkgestemden