Programma Voorjaar in de Rioja - CamperCulinair
camper,culinair,reizen,levensgenieters,Spanje,weekend,wijn,diner,proeverij,cava,rioja
16421
page-template-default,page,page-id-16421,bridge-core-2.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-26.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19057

 

 

 

 

 

 

Programma Voorjaar in de Rioja

 

 

 

 

voorjaar

Dag 1 Vrijdag

Vanaf vrijdag bent u hartelijk welkom op de camperplaats. ’s Middags om 15.00 uur verwelkomen we u hartelijk, CamperCulinair waardig, en krijgt u uitleg van het programma voor het weekend. Vervolgens staat de VIP-bus klaar om u naar Logroño te brengen voor een tour met een gids door de stad met z’n vele bezienswaardigheden. Tijdens de tour gaat u al genieten van heerlijke, lokale lekkernijen. s’Avonds komt de stad tot leven en dat zult u ervaren in de nauwe straatjes met z’n vele pintxos- en tapasbarretjes en restaurants. Wij zijn zo vrij geweest om een aantal gelegenheden uit te zoeken waar u uit de vele pintxos kunt kiezen, tezamen met een goede wijn van een uitgebreide ‘wijnkaart’. Daarna brengt de bus u weer bij uw camper.


 

 

Dag 2 Zaterdag

Geen geregel: de verse broodjes worden bij u gebracht, zodat u rustig de dag kunt beginnen en van de prachtige omgeving kunt genieten. Om 15.00 uur begint het programma. Nadat u zich feestelijk heeft gekleed, brengen we u naar een exclusieve locatie. Voordat we gaan dineren gaan we eerst uw ongetwijfeld grote wijnkennis uitbreiden. Leuk en leerzaam, dat beloven we u. Na het “harde werk” is het goed om te genieten van alle goede producten die de streek heeft te bieden, in een exclusieve ruimte voor het gezelschap, gaat u verrassend en culinair eten. Uiteraard begeleidt door uitstekende wijnen. Het wordt een onvergetelijke avond, dat garanderen wij u!

voorjaar


 

Dag 3 Zondag

Vandaag weer verse broodjes aan de deur. Om 10.00 uur vertrekt de VIP-bus voor een tour door de streek. Een snufje cultuur met onderweg uiteraard de geneugten van de streek. Na deze tour krijgt u een exquise Spaanse lunch voorgeschoteld door een kok die is opgeleid door Ferran Adrià van El Bulli. U wordt naar uw camper teruggebracht.


Dag 4 Maandag

 
Daarmee komen we aan het einde van deze lange weekendtrip en wij hopen, nee wij weten zeker dat u een fantastisch weekend heeft gehad! Uiteraard krijgt u van ons een mooie selectie gastronomische heerlijkheden van deze streek. En omdat dit weekend naar meer smaakt, hopen u weer te ontmoeten bij een volgende reis van CamperCulinair.
Dit programma is fantastisch.