Programma Pintxos-expert worden? - CamperCulinair
camper,culinair,reizen,levensgenieters,Spanje,weekend,wijn,diner,proeverij,cava,rioja
16423
page-template-default,page,page-id-16423,bridge-core-2.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-26.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19057

Programma Pintxos-expert worden? 

 

 

 


Dag 1 Vrijdag

Vanaf vrijdag bent u hartelijk welkom op de camperplaats. Vrijdagmiddag om 15.00 uur verwelkomen we u hartelijk, CamperCulinair waardig, en krijgt u uitleg van het programma voor het weekend. Vervolgens staat de VIP-bus klaar om u naar San Sebastian te brengen voor een tour met een gids door de stad met z’n vele bezienswaardigheden. Tijdens de tour gaat u al genieten van heerlijke lokale lekkernijen. ’s Avonds in de Casco Viejo gaan de vele tapasbarretjes open. Een keur van geweldige kunstwerkjes staan als buffetten uitgestald voor u klaar. De enige zorg die u dan heeft is: welke van al die lekkere pintxos zal ik kiezen? De Txakoli, de wijn van Baskenland, mag deze avond natuurlijk niet ontbreken. Voldaan en met een glimlach brengt de bus u weer naar uw camper.


 

Dag 2 Zaterdag

De dag begint met verse broodjes, die bij uw camper zijn gebracht. Tijdens het ontbijt kunt u dan rustig genieten van de mooie omgeving. Om 15.00 uur begint het programma. Nadat u zich feestelijk hebt gekleed, brengt de VIP-bus u naar een exclusieve locatie. Voordat we gaan dineren krijgt u o.a. een proeverij van een streekproduct bij een gepassioneerde specialist. Dat het diner wordt begeleid door uitstekende wijnen behoeft geen betoog. Het wordt een onvergetelijke avond, dat garanderen wij u!

pintxos


Dag 3 Zondag

s’Morgens weer de dag beginnen met verse broodjes. Om 12.00 uur vertrekt de VIP-bus die u naar een locatie brengt, waar u met eigen ogen gaat zien hoe die kunstwerkjes worden gemaakt. Daarna gaat u zelf aan de slag. Er moet tenslotte een lunch worden gemaakt. Kortom, handen uit de mouwen. U wilt thuis toch uw vrienden/familie versteld laten staan van uw zelfgemaakte pintxos?! De sommelier heeft ondertussen voor u fantastische wijnen uitgezocht. U wordt naar uw camper teruggebracht.


Dag 4 Maandag

 
Vandaag nemen wij afscheid van u. Uiteraard krijgt u van ons een mooie selectie gastronomische heerlijkheden van deze streek. Wij hopen op een spoedig weerzien bij een volgende reis van CamperCulinair.