Programma Expert worden in Cava? - CamperCulinair
camper,culinair,reizen,levensgenieters,Spanje,weekend,wijn,diner,proeverij,cava,rioja
16403
page-template-default,page,page-id-16403,bridge-core-2.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-26.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19057

Programma expert worden in Cava


 
 

Dag 1 Vrijdag

Vanaf vrijdag bent u hartelijk welkom op de camperplaats. Wij begroeten u graag om 15.00 uur, CamperCulinair waardig, en vertellen u het programma voor het weekend. Vervolgens staat de VIP-bus klaar om u naar Tarragona te brengen voor een tour met een gids door de stad met z’n vele bezienswaardigheden. Tijdens de tour gaat u al genieten van heerlijke, lokale lekkernijen. In de avond gaat u dineren op een plek met een sfeervolle ambiance en voortreffelijk eten, die past bij de streek.


 

 

 

 


Dag 2 Zaterdag

De dag begint met, bij u gebrachte, verse broodjes. Om 15.00 uur start het programma. Nadat u zich feestelijk heeft aangekleed, brengt de VIP-bus u naar een exclusieve locatie. Voordat we gaan dineren bezoekt u een museum, maakt u een “trein-tripje”; alles met Cava als uitgangspunt. Bijzonder en verrassend! Op een niet publiek toegankelijke locatie gaat u volop genieten van het diner en wijnen in het decor van wijnvelden en bergmassieven op de achtergrond. Een mooie belevenis! 


Dag 3 Zondag

 

U wordt wakker door de geur van verse broodjes die aan uw deur zijn gehangen. Slaapt u lekker uit en geniet van uw ontbijt. Vanaf 12.00 uur brengt de VIP-bus u via mooie bergwegen naar een private bodega waar u de roots gaat ontdekken van een wereldwijd imperium. Een huzarenstukje op zich. Voor de lunch krijgen we te zien hoe HET gerecht van Spanje wordt geprepareerd. Gelukkig mag u het daarna zelf opeten. Voldaan, rond de klok van 16.00 uur wordt u naar uw camper gebracht.


Dag 4 Maandag

 
Dit is het einde van het lange weekend en nemen we afscheid van u en van elkaar. Uiteraard krijgt u van ons een mooie selectie gastronomische heerlijkheden van deze streek. Wij verheugen ons bij voorbaat om u bij één van onze CamperCulinair-reizen weer te ontmoeten.