Herfst in de Rioja-programma - CamperCulinair
camper,culinair,reizen,levensgenieters,Spanje,weekend,wijn,diner,proeverij,cava,rioja
16217
page-template-default,page,page-id-16217,bridge-core-2.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-26.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19057

Programma Herfst in de Rioja

 

 

 

 

herfst


Dag 1 Vrijdag

 


Vanaf vrijdag bent u hartelijk welkom op de camperplaats. Vrijdagmiddag om 15.00 uur verwelkomen we u hartelijk, CamperCulinair waardig, en krijgt u uitleg van het programma voor het weekend. Vervolgens staat de VIP-bus klaar om u naar Logroño te brengen voor een tour met een gids door de stad met z’n vele bezienswaardigheden. Tijdens de tour gaat u al genieten van heerlijke, lokale lekkernijen. s’Avonds komt de stad tot leven en dat zult u ervaren in de nauwe straatjes met z’n vele pintxos- en tapasbarretjes en restaurants. Wij zijn zo vrij geweest om een aantal gelegenheden uit te zoeken waar u uit de vele pintxos kunt kiezen, tezamen met een goede wijn van een uitgebreide ‘wijnkaart’. Daarna brengt de bus u weer bij uw camper.Dag 2 Zaterdag

 

Geen geregel: de verse broodjes worden bij u gebracht, zodat u rustig de dag kunt beginnen en van de prachtige omgeving kunt genieten. Om 15.00 uur begint het programma. Nadat u zich feestelijk heeft gekleed, brengen we u naar een exclusieve locatie. Voordat we gaan dineren gaan we eerst uw ongetwijfeld grote wijnkennis uitbreiden. Leuk en leerzaam, dat beloven we u. Na het “harde werk” is het goed om te genieten van alle goede producten die de streek heeft te bieden, middels een exquis diner in een fabelachtige ambiance. Dat het diner, in een exclusieve ruimte voor het gezelschap, wordt begeleid door uitstekende wijnen behoeft geen betoog. Het wordt een onvergetelijke avond, dat garanderen wij u!


herfst


 


Dag 3 Zondag

 


Vandaag weer verse broodjes aan de deur. Om 10.00 uur vertrekt de VIP-bus voor een tour door de streek. Een snufje cultuur met uiteraard de geneugten van de streek. Na deze tour krijgt u een Spaanse lunch voorgeschoteld door een kok die is opgeleid door Ferran Adrià van El Bulli. Daarna wordt u naar uw camper teruggebracht.


Dag 4 Maandag

 
We nemen afscheid van elkaar en uiteraard krijgt u van ons een mooie selectie gastronomische heerlijkheden van deze streek. Daarmee komen we aan het einde van deze weekendtrip en wij hopen, nee wij weten zeker dat u een fantastisch weekend heeft gehad! En omdat dit lange weekend naar meer smaakt, hopen u weer te ontmoeten bij een volgende reis van CamperCulinair.
Dit programma is fantastisch.