De unieke Formule van CamperCulinair - CamperCulinair
camper,culinair,reizen,levensgenieters,Spanje,weekend,wijn,diner,proeverij,cava,rioja
16818
page-template-default,page,page-id-16818,bridge-core-2.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-28.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19057
 

Voor wie

CamperCulinair is een formule voor mensen die de vrijheid hebben, voor langere tijd, met hun luxe camper te reizen. Voor mensen die kiezen voor kwaliteit en genieten op het hoogste niveau.

Groep levensgenieters

Juist een groep levensgenieters bij elkaar, die verfijnd culinair eten en drinken op exclusieve locaties op waarde weet te schatten, maken zo’n weekend tot een onvergetelijke ervaring.

Culinaire weekenden

U bent rustig met uw luxe camper aan het rondtrekken door Spanje. U geniet van het landschap, van uw vrijheid en van elkaar. Maar af en toe zou u het best leuk vinden om eens andere levensgenieters te ontmoeten en een weekend samen op te trekken.

 

 

 

formule
CamperCulinair-formule

Speciaal voor u organiseert CamperCulinair luxe weekenden voor camperaars, waarbij stijlvol, culinair genieten op exclusieve locaties en een ontspannen manier van vakantie vieren hand in hand gaan.

Bezienswaardigheden

Samen met uw mede camperreizgers bezoekt u locaties waar de gastvrijheid, de traditionele top-keuken en de regionale wijnen zich verenigen met prachtige natuur en historische bezienswaardigheden. U kunt er zeker van zijn dat onze reisprogramma’s u buiten de gebaande toeristenpaden brengen. U wordt compleet door ons verzorgd, zodat u alleen maar hoeft te genieten.

 

 

 

 

formule
Gastronomie

De beste lokale koks zorgen ervoor dat eten en drinken keer op keer een gastronomisch hoogtepunt is. Of door het bijzondere karakter of door de eenvoud, maar hoogstaande kwaliteit van de regionale producten. ’s Avonds geniet u altijd van een exquis diner in stijl op een unieke, exclusieve locatie in een schitterende ambiance. Bijvoorbeeld in een kasteel, op een landgoed of aan zee. En niet alleen uw smaakpapillen zullen aangenaam worden verrast. Ook uw gehoor zal worden gestreeld door de klanken van de flamenco bijvoorbeeld.

 

 

 

formule

 

 

Kleine groepen

Elk weekend begint met een ontmoeting van de andere deelnemers. Daarna volgt een excursie, die u in de gelegenheid stelt om de andere deelnemers op een ongedwongen manier te leren kennen.
De groep bestaat uit minimaal 16 en maximaal 24 camperreizigers. Deze groepsgrootte waarborgt de intimiteit binnen de groep zonder afbreuk te doen aan de vrijheid van de individuele deelnemers.

Bijzondere camperplaatsen

U staat met uw camper op speciale plaatsen. Stelt u zich voor dat u in de tuin van een middeleeuws kasteel staat. Of dat u met uw camper verblijft naast een typisch Spaanse bodega. En wat denkt u van een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee of schitterende bergmassieven als decor?


 

 

 

images-17047

 

Onbezorgd en exclusief genieten

U zorgeloos en exclusief laten genieten. Daar draait het om bij CamperCulinair. U hoeft niks te regelen en nergens aan te denken. Wij nemen u alle zorg uit handen tijdens het weekend.

• Dit betekent dat wij u met een luxe VIP bus van de camperplaats naar de locaties brengen. Dus onbezorgd genieten van de omgeving en de mooie wijnen.

• Dit betekent ook dat de camperplaats bewaakt is.

• Ook hoeft u zich niet druk te maken om de taal, dat doen wij voor u.

• En u krijgt kledingadvies van ons voor de diverse onderdelen van het programma.

Dat hoort allemaal bij de formule van CamperCulinair