Coterie van Levensgenieters, fijnproevers - CamperCulinair
camper,culinair,reizen,levensgenieters,Spanje,weekend,wijn,diner,proeverij,cava,rioja
15042
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15042,bridge-core-2.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19057
 


 
coterie

Gelijkgestemden


Deelnemers van onze culinaire reizen en andere mensen die van het leven genieten, willen wij graag met elkaar verbinden. Daarom hebben wij deze Coterie van Levensgenieters voor u opgericht. Vrijblijvend: dat wel.

Exclusief


De Coterie is ook de plek voor informatie, reportages en interviews rond reizen, eten en drinken. Kortom, genieten!
Alle leden krijgen natuurlijk speciale voordelen. Zoals bijvoorbeeld als eerste geïnformeerd te worden over nieuwe reizen en andere ontwikkelingen.

Delen is vermenigvuldigen


Wij organiseren spectaculaire en culinaire bijeenkomsten, waar u uw culinaire ervaring van de reis opnieuw beleeft, bijzondere locaties en uw smakelijke recepten kunt delen met de andere leden van deze Coterie van Levensgenieters.

Samenwerking


CamperCulinair is een samenwerkingsverband aangegaan met Diligo Spanje uit Spanje. Een bedrijf dat zich richt op het luxe segment. Dit bedrijf richt zich eveneens op mensen die van het leven willen genieten. Met dank aan Diligo voor het gebruik van de foto’s op deze pagina.

Vrijblijvend

Wilt u vrijblijvend lid worden van onze Coterie van Levensgenieters, schrijft u zich dan gratis in.

Exclusief, doch vrijblijvend