Reizen van kwalitatief hoog niveau van CamperCulinair - CamperCulinair
camper,culinair,reizen,levensgenieters,Spanje,weekend,wijn,diner,proeverij,cava,rioja
1384
page-template-default,page,page-id-1384,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 


Cava-expert worden, druiven stampen of zelf pintxos maken?

 

Reizen

Tijdens onze reizen ontmoet u specialisten in bijvoorbeeld Rioja of Cava wijnen. In cabrales, de bekendste Spaanse blauwader-kaas. Of in de fantastische Iberico ‘Pata Negra’ hammen. Zij delen vol passie hun kennis en ambacht met u.

Of u gaat zelf ‘aan het werk’. Wat denkt u van druiven stampen bij de wijnboer? Zelf pintxos maken onder begeleiding van een kok? Een workshop flamenco dansen? Of een ongecompliceerde kooksessie volgen bij onze eigen sterrenkok, Cees van Suylekom?

Of u gaat genieten van de culinaire hoogstandjes van een kok, die het vak geleerd heeft in het befaamde restaurant El Bulli bij meesterkok Ferran Adrià. En natuurlijk ontbreekt een wijnproeverij niet in het programma.


Expert worden in Cava?


Voorjaar in de Rioja


 

 

reizen

Zee proeven aan de Costa


Pintxos expert worden?


 

Herfst in de Rioja


 

reizen

Voor een kortere onderbreking  is er CamperEvents


 

 

reizen

Maatwerkreizen